Club Iasi


Oricine doreste sa ne cunoasca sau este interesat de monumentele si frumusetile orasului nostru, este bine venit.
Moldovenii nu-si vor dezminti ospitalitatea. (Laurentiu G.)Coordonator:   Laurentiu Gheorghiu, gh_laurentiu@yahoo.com, tel: 0721-260219
Foto si design:   JOHNy, lolyyy@k.ro; Hellmet, marius_victor@yahoo.com
Initiativa si site:   Shadow, pamarand@yahoo.com,


Forum de discutii pe oltcit.ro:
(Un loc de discutie intre membrii clubului. Acces si la informatii tehnice.)


Membrii Clubului Iasi  
In ordinea inscrierii pe forum, aici gasiti lista completa a membrilor.
Alte informatii: data, pseudonim, numele, poze cu masina proprie (optional), adresa de mail pentru corespondenta si alte informatii la alegere sau pagina de web proprie.
 


Loc de Intalnire
Intalnirile Clubului au loc saptamanal, in fiecare duminica de la ora 11.00.

In spatele Teatrului de Vara (pe vreme frumoasa)
La pizzeria "Ponte Rosso" de langa Facultatea de Constructii (iarna si pe vreme urata)

Relatii: Laurentiu Gheorghiu, sau alti membri activi.
Mai multe informatii despre intalniri sau diverse actiuni, pe forum.


Poze de la Intalniri

Poze cu automobilele membrilor

Poze de la intalniri:
august-octombrie 2004

 Operatiunea "Fluturasul"
Pentru popularizarea Clubului s-au confectionat cu ora, locul si ziua in care facem intilnirile saptaminale. Acestia au fost impartiti membrilor clubului care urmau sa-i "agate" in parbrizele fiecarui oltcit intilnit in cale. Au fost distribuiti fluturasi si la magazinul de piese pentru Oltcit iar cine cumpara o piesa, i se pune in punga si cite un fluturas. (L.G.)
Sigla a fost conceputa de Hellmet, compunerea textului la club, iar designul Johny.


29.10.2004. Primii pasi spre o posibila infiintarea legala a Clubului Oltcit Iasi.
Vineri seara - ora 19.00 ne-am dat intilnire intr-un bar din "oraselul" studentesc Tudor Vladimirescu in scopul de a vedea posibilitatile inchirierii unui spatiu necesar intilnirilor noastre pe timp nefavorabil. La aceasta intilnire au participat: JOHNy, Shadow, Norocel, Viper, Top Cat, D_marius si eu. Tot discutind cum si de unde facem rost de bani pentru asa ceva, solutia a fost ca acest club al nostru sa capete o forma legala cu statut si cotizatie. Din cotizatie urma sa achitam chiria pentru intilniri iar apoi, pentru a majora beneficiile clubului, urma sa cautam sponsori pentru anumite actiuni. * * * La un moment dat, cineva din grup, a venit cu ideea de a face un al oltciturilor in duminica urmatoare pt a promova clubul nostru. Intilnirea nocturna a luat sfirsit pe la orele 23.30 urmind ca duminica sa punem in aplicare planul. (L.G.)


Duminica, 31.10.2004, ziua Z: Marsul Oltciturilor prin Iasi.
Duminica dimineata la ora 11.00, au inceput sa apara masinile si unele au venit la intilnire chiar pentru prima data (fluturasii au inceput sa-si faca efectul). Din cauza unor probleme tehnice, plecarea s-a intirziat pina dupa ora 14.15. Unii au plecat spre casa (duminica, program de familie, altii la serviciu - ture) asa ca am ramas cam 10 masini cu care sa facem marsul.
Am plecat pe in coloana si farurile aprinse: Laurentiu, Hellmet, DanH, Viper, Shadow, JOHNy, Toto, Top Cat, Norocel si Pui de Drac. In dealul Copoului, doi dintre noi au ramas fara benzina (Toto si Viper) asa ca au lasat masinile parcate la bordura si au urcat in cele ramase valide. Marsul a continuat facindu-se o oprire la Stadion si in fata Teatrului National.
Marsul s-a incheiat in fata Palatului Culturii, moment in care, la intrare, am prins si premierea concursului Off Road disputat pe parcursul a doua zile. In fata Palatului, au fost facute si ultimele poze ale zilei.
Nu cred ca am trecut neobservati. 'Copilotii' au observat mirare pe fetele oamenilor la trecerea Caravanei Oltcit. Cred ca, pina la aceasta ora, ceea ce am facut, este o premiera in Iasi. Chiar daca am fost putini, a fost totusi un INCEPUT si chiar imi aduc aminte ca in 2003, luni de zile veneam in parcare si asteptam cite o ora sau doua sa vina macar un Oltcit cu un membru de pe forum. Si atunci a fost un inceput iar acum...........pot spune ca, de la o intilnire la alta, apar membri noi. (L.G.)

Impresii dupa mars exprimate pe forum:
pui de drac: "DA ASA DA, AZI AM FACUT CLUB....ASTA SE CHEAMA CLUB * * *    IN SFARSIT AM FACUT SI NOI CEVA.....SI LA MAI MAREEEEEEE *   poate mai repetam actiunea de vreo 2 3 ori,sa ne perfectionam tactica"
D_marius: "puiule.... Speechless tata!!! Asa DA! * * *    Sa apara pozele cat mai repedeee!!! Ca nu pot sa-mi revin dupa toata chestia asta, decat daca revad ce a fost. Ce s-a intamplat azi mi-ajunge, in sfarsit, pt o saptamana."